Telefoons bekijken

Samsung presenteert nu de perfecte mobiele telefoon voor de meeste Nederlanders!

De Samsung X830 combineert een ubercoole look met ultramoderne functies en is gewoonweg fantastisch. De Samsung X830 is een modieuze rotator telefoon en verbaast je met zijn coole draaiende actie. Meer weten? Lees dan alles op deze site.

  1. Draai de schaamteloosheid van de Franse telefoon en ontdek het slanke computertoetsenbord van de Samsung X830. De Samsung X830 is een fantastisch toestel, met een MP3-speler, een 1,3 megapixel camera, een 128×220 pels liquid crystal display zilverkleurig scherm en veel meer dan alleen briljante multimedia systeemfuncties.
  2. Deze prachtige dohickey is verkrijgbaar in een assortiment van kleuren zoals wit, groen, roze, oranje, roodachtig en zwart. Als mini jukebox is deze Franse telefoon een perfecte vervanging voor uw MP3-speler. Het biedt u probleemloos toegang tot de muziek met het spleetwiel voor eenvoudige bediening van de muziek.

U kunt eenvoudig muziek kopen via verschillende sites in het land met Windows Media DRM Software

Verzamel een groot aantal nummers, afbeeldingen en foto’s met een immense 1 gilbert Nand Flash geheugen in de Samsung X830. U kunt gemakkelijk tot 15 muziekalbums en tot 250 nummers op deze handset opnemen. U kunt uw muziek eenvoudig verplaatsen van de Franse telefoon naar elk compatibel toestel via de Bluetooth-functie. Met een triband GSM werkingsfrequentie is deze Franse telefooncentrale perfect in de VS.

Er is van alles mogelijk met de huidige serie telefoons in Nederland

Verstuur mooie berichten via samariums en millimeters in de Samsung X830. Met een monolithisch 1 gilbert geheugen kun je met gemak tot 700 nummers in de Samsung X830 plaatsen. Snellere internettoegang is verzekerd via GPRS en een WAP-browser in de Samsung X830. De Samsung X830 is uitgerust met een accu, zodat u 120 uur stand-by-cycle en 3 uur spreektijd heeft. Het ontwerp van de telefoon is op verschillende manieren tegenstrijdig voor sommige mensen is het een stijlvolle telefoon en sommigen denken dat het de behoefte is van het moderne leven dat is waarom het ontwerp van de mobiele telefoon weinig controversieel is.