Voordelen van creditcard gebruiken

Creditcard voordelen

Nu kopen, later betalen versus creditcardbetaling: wat is beter?

Plastic geld gebruiken is altijd een populaire manier geweest om goederen en diensten te kopen, aangezien creditcards een rentevrije periode hebben. Nu is er een alternatief voor creditcards dat enigszins op een vergelijkbare manier werkt. Met ‘Nu kopen, later betalen’ of BNPL-financiering kunt u blijven kopen wat u nodig heeft en op een later tijdstip betalen. Een woord van waarschuwing: net als creditcards kan BNPL u ook schulden opleveren als het niet op de juiste manier wordt gebruikt en alleen gericht is op onmiddellijke bevrediging.

De behoefte van het uur is om digitale betalingen te promoten voor alle transacties, inclusief dagelijkse benodigdheden. Bij Simpl zien we een toename van 40% in transacties voor essentiële zaken van hyperlokale handelaren, en 40-45% voor medicijnen in vergelijking met pre-COVID-dagen en de trend laat een gemiddelde toename van 1,5x zien in ticketgrootte en een 40% piek in de algemene GMV van offline handelspartners ook. Dit geeft duidelijk aan dat de crisis een katalysator kan zijn om de acceptatie van digitale betalingen op grotere schaal te stimuleren. n26 heeft een nieuwe beeld.

Online creditcard

Sommige van de andere wereldwijde leiders van ‘betaal later’ hebben bewezen dat ‘betaal later’ belangrijke statistieken voor verkopers verplaatst, waaronder winkelwagenconversie, aankoopfrequentie en mandgrootte. Daarom gaat het verder dan betalingen en wordt het een hulpmiddel voor verkopers om hun bedrijf te laten groeien. transferwise card aanvragen voor geld overmaking.

Hoewel dit systeem een ​​gangbare praktijk blijft in kleine steden en landelijke gebieden, voegen we een nieuwe draai toe aan het eeuwenoude concept van Khaata door het te digitaliseren, waardoor klanten kunnen genieten van een naadloze koopervaring zonder hun bankgegevens te hoeven onthullen of door te gaan meerdere authenticatiestappen.

Gebruikers kunnen via het platform ‘Nu kopen, later betalen’ eten, boodschappen, medicijnen enz. Bestellen bij hyperlokale handelaars enz. En later het verzamelde bedrag betalen. De acceptatie van digitale Khaata wint snel terrein in het land en hoewel de verschuiving geleidelijk gaat, zou deze permanent zijn en in het voordeel van de industrie spelen.

Voordelen van creditcard

combinatie met de andere bovengenoemde factoren de adresseerbare markt voor traditionele creditcards beperkt.

Traditionele creditcards daarentegen zijn niet alleen stijf van constructie, maar creëren ook merkloyaliteit bij de uitgever van de kaart, de bank wordt gefinancierd en betaald door de handelaar. De afstemming met handelaren is een belangrijk onderscheid voor de categorie ‘betaal later’ en wordt ook weerspiegeld in een superieur klantenwervingsmodel direct op het verkooppunt.

We brengen geen kosten in rekening voor het gebruik van onze diensten, de app is absoluut gratis te gebruiken. Zodra de factuur is gegenereerd, bieden we onze gebruikers vijf extra dagen om hun factuur te wissen, en als de factuur daarna onbetaald blijft, brengen we een late vergoeding van maximaal Rs in rekening. 250.

Wat zijn de kosten in het model ‘Nu kopen, later betalen’, inclusief rente, verwerkingskosten en andere kosten?

De meeste ‘betaal-later’-producten zijn absoluut gratis voor consumenten die op tijd betalen. Betaal later is een ambitieuze categorie die goedbedoelde gebruikers aantrekt die op zoek zijn naar een geweldige gebruikerservaring wanneer ze online kopen.

Hoewel het consumenten helpt bij het beheren van hun budget en betaalbaarheid biedt, is het niet bedoeld als een financieringsproduct dat consumenten belast met hoge rentetarieven en daarom worden alleen consumenten die niet tijdig betalen, kosten in rekening gebracht.